Winterbeschermhoes

Niet in voorraad
SKU
Winterbeschermhoes-2-st
Placeholder text
(Tijdelijk) niet meer beschikbaar
  • Bescherming tegen kou en hagel
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Met trekkoord en eventueel rits

Voor behandeling tegen:

Bescherm uw planten tijdens de koude wintermaanden tegen vorst, wind en uitdroging met deze beschermhoezen.

Ideale bescherming voor uw exotische planten zoals palmen, oleander, laurierboom, olijfboom,...

De winterbeschermhoes beschermt, zoals de naam al aangeeft, tijdens de koude wintermaanden de kuip- en andere planten tegen vorst, wind en uitdroging. Veel planten kunnen niet goed tegen de winterse kou en andere winterse omstandigheden zoals hagel of harde wind. Deze hoes beschermt de planten op een zeer eenvoudige manier.

Het beigekleurige dikke vlies is aan de onderkant voorzien van een trekkoord. Deze trekkoord dient om de hoes stevig en veilig rond de basis van planten of potten vast te maken. Deze hoezen zijn gemaakt van een zachte polypropyleen vlies en beschadigen de plant dus niet. De beschermhoezen van 120 x 180 cm en 200 x 240 cm zijn voorzien van een handige sluitrits.

Beschermt jouw planten tegen uitdrogende wind en vorst. Ze is water-, licht- en luchtdoorlatend zodat je de hoes gerust drie tot vier maanden rond de plant kan laten zitten. Ook vogels en ongedierte hebben geen vat op je vorstgevoelige planten.

Verpakking

We hebben drie afmetingen in ons gamma:

  1. Met een breedte van 80 cm en een hoogte van 100 cm. De omtrek van de hoes bedraagt 160 cm en is geschikt voor planten met een diameter tot 50 cm. Je ontvangt twee beschermhoezen met trekkoord.
  2. Met een breedte van 120 cm en een hoogte van 180 cm. De omtrek van de hoes bedraagt 240 cm en is geschikt voor planten met een diameter tot 76 cm. Je ontvangt twee beschermhoezen met trekkoord en rits. Deze afmeting is momenteel niet meer leverbaar.
  3. Met een breedte van 200 cm en een hoogte van 240 cm. De omtrek van de hoes bedraagt 400 cm en is geschikt voor planten met een diameter tot 128 cm of 1,28m. Je ontvangt één beschermhoes met trekkoord en rits.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winterbeschermhoes
Uw waardering