Laden...

Waspinator | Imitatie wespennest tegen wespen

€ 9,95 € 8,22
Het is wetenschappelijk bewezen dat deze wespenzak wespen afweert. De zak bootst namelijk een concurrerend wespennest na, waardoor wespen zich laten afschrikken. Deze gepatenteerde uitvinding werkt als een soort vogelverschrikker voor wespen.
Levertijd wordt berekend...
9,4/10 op 6000+ reviews
100% duurzame en biologische producten
Gratis verzending vanaf €50,-
Familiebedrijf sinds 1992
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Gegevens

Geen schadelijke chemicaliën! Geen vervelend opruimen van dode wespen! Geen onderhoud! En natuurlijk => GEEN wespen.

De waspinator imiteert een echt wespennest! Dit namaaknest houdt de meeste wespensoorten die in Europa voorkomen op een doeltreffende manier uit de buurt! De wespen denken dat er een vijandige wespenkolonie leeft en om geen gevecht uit te lokken, zullen ze uit de buurt van het namaaknest blijven. De wespen blijven op 6 meter afstand van het namaaknest waardoor je geen last hebt van wespen wanneer je op je terras zit.

Dit namaak wespennest is gemaakt van stof en is voorzien van een trekkoord (om af te sluiten) en beschikt over een ophanglus. Vul de Waspinator met bv. krantenpapier en sluit hem af met de trekkoord. Stop de uiteinden van deze koord binnenin het nest en hang de opgevulde Waspinator vervolgens aan de onderkant van een parasol of in een boom bij je terras.

Dit namaaknest zorgt ervoor dat er geen wespen in de buurt komen tenzij er binnen de 5 meter reeds een echt wespennest is gevestigd.

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze wespenzak wespen afweert. De zak bootst namelijk een concurrerend wespennest na, waardoor wespen zich laten afschrikken. Deze gepatenteerde uitvinding werkt als een soort vogelverschrikker voor wespen.

Voordelen Waspinator

  • Geen last meer van wespen!
  • Wespen worden niet gedood. Ook wespen hebben een nut in de voedselketen! Zij ruimen zwakke en dode insecten op in de natuur.
  • Door de Waspinator te gebruiken, verstoor je de natuur in jouw tuin niet.
  • Bestrijdingsmiddelen zijn niet nodig want je bent van wespen verlost op de plaatsen waar je rustig wilt zitten.
  • Kortom, een milieuvriendelijke wespenverjager!

Nadelen Waspinator

  • Het materiaal waaruit de Waspinator bestaat is niet weer/wind bestendig. Verschillende klanten gaven reeds aan dat de Waspinator na een jaar buiten te hangen vergaat. Tip: Berg de Waspinator op in de winter en gebruik hem enkel in de zomer. Hang de waspinator aan een touwtje en niet aan een ijzerdraad. Op die manier scheurt het stoffen ophangkoortje niet door.

TIP

Zorg dat de Waspinator ZICHTBAAR hangt voor de wespen. Ze komen niet in de buurt of zijn heel snel weg als ze de Waspinator zien.

Video
Reviews 15
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waspinator | Imitatie wespennest tegen wespen
Uw waardering