Slakkenmuur

(0 reviews)
Bescherm je gevoelige moestuinplantjes met een Biogroei slakkenmuur. Het kan gebruikt worden in een grote moestuin om specifieke percelen te beschermen of als een op zichzelf staande vierkante meter moestuinbak zonder slakken.
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Verzinkte slakkenbarrière die eenvoudig kan verplaatst worden. Zeer solide, duurzaam en mooi in de moestuin. De slakkenmuur is ideaal ter bescherming van jonge moestuinplantjes of zaailingen van groenten zoals wortelen en radijs waar slakken verzot op zijn.

De rand van de slakkenmuur heeft een unieke vorm die zorgt dat slakken hier niet over kunnen. Dit is gebaseerd op hetzelfde principe als ons slakkennet.

Slakken gaan behulp van hun goede geurzintuig op zoek naar de zoetste en sappigste planten. Ze klimmen eerst tegen het rechtopstaand stuk en komen vervolgens de schuine kant tegen. Ze kruipen terug weg van de geur waar ze oorspronkelijk tot aangetrokken werden en dit zorgt voor verwarring! Hier bovenop moeten de slakken op het einde van de schuine kant nog een hoek maken van 180°. Deze combinatie zorgt er voor dat er geen slak over de slakkenmuur geraakt.

De slakkenmuur kan gebruikt worden in een grote moestuin om specifieke percelen te beschermen of als een op zichzelf staande vierkante meter moestuinbak zonder slakken.

Montage gebeurt best met handschoenen omdat de randen van de slakkenbarrière scherp zijn.

Beschikbare maten: 1 m x 1 m en 1 m x 2 m.

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op