Biogrowi Plant Mister | Plantenspuit | Luchtbevochtiger

5/5.0 (2 reviews)
Dé ideale plantenspuit voor al je kamerplanten. Doorzichtige luchtbevochtiger die water optimaal vernevelt over je planten. Planten spray die zorgt dat je geen krampen of pijn krijgt in je hand.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Plantenspuit om water over je planten te vernevelen.

De Biogrowi Plant Mister is dé plantensproeier om je plantencollectie optimaal te verzorgen. Met een inhoud van 350ml en slechts enkele knijpbewegingen vernevelt deze spray fles een wolk van fijne druppels water, die zorgen voor een hogere luchtvochtigheid. Je kan hem zelfs ondersteboven gebruiken, dankzij de 360° bewegingsvrijheid. Je kan knijpen zonder pijn of krampen in je hand te krijgen.

Gebruiksaanwijzing:

  • Vul het reservoir met water.
  • Voeg, indien gewenst, 1ml Vega N6 plantenvoeding toe.
  • Plaats de sproeikop op het reservoir met de draai-klik beweging.
  • Richt de plantenspuit boven de planten die je wenst te benevelen.
  • Gebruik korte krachtige knijpbewegingen.
  • De vernevelaar sproeit zelf nog enkele seconden door na je laatste knijpbeweging.

Kan je de Plant Mister gebruiken met nuttige insecten?

Ja, dat kan zeker. Meer nog, we raden het eigenlijk aan om de Biogrowi Plant Mister regelmatig te gebruiken op de planten die je behandelt met nuttige insecten. Het grootste deel van de plaaginsecten die je planten schade toebrengen, houden van droge en warme omgevingen. We denken bijvoorbeeld aan trips en spint, lastige rakkers, die in de zomer bij warm en droog weer zich heel snel kunnen voortplanten.

Nuttige insecten daarentegen, houden net van het omgekeerde – hogere luchtvochtigheid. Als je de planten regelmatig vernevelt met water, zorg je voor een betere luchtvochtigheid, waardoor de nuttige insecten zich sneller kunnen ontwikkelen en ook sneller jouw plaag kunnen oplossen.

Gebruik je insecten in kweekzakjes bijvoorbeeld, dan zorg je voor meer vochtigheid in de lucht, zonder de zakjes doornat te sproeien. Ook voor loslopende nuttige roofmijten die je rechtstreeks op de bladeren uitzet, kan je met de plant mister de lucht vochtiger maken, zonder de nuttige insecten van je bladeren te spuiten met een harde waterstraal.

Kan je met de Plant Mister aaltjes sproeien?

Neen. Aaltjes kunnen niet toegepast worden met de plant mister. De sproeikop van de plant mister is heel fijn, om te kunnen zorgen voor een mooie verneveling. De aaltjes, ook al zijn ze microscopisch klein, kunnen niet door deze sproeikop en kan je dus niet aanbrengen met behulp van deze vernevelaar.

Felti-care, aaltjes tegen tripslarven, bijvoorbeeld moeten toegepast worden op het blad. Dit doe je nog steeds met een gewone plantenspuit. Alle filters kleiner dan 1mm diameter moet je verwijderen.

Stenema, aaltjes tegen rouwvliegjes, die je aan de potgrond moet aangieten, moeten steeds met de gieter worden aangebracht.

Is een Biogrowi Plant Mister beter dan een gewone plantenspuit?

Kamerplanten nemen vocht op via de wortels, maar ook via de bladmondjes of via luchtwortels. In de natuur halen zij dit gewoon uit de lucht van de jungle waar ze weelderig groeien. In de huiskamer, in jouw urban jungle, is de luchtvochtigheid niet te vergelijken met een tropisch klimaat.

Luchtvochtigheid in huis

Als je niet wenst te investeren in een humidifier/luchtbevochtiger, kan je regelmatig een wolkje water vernevelen met de plantenspuit van Biogrowi. De nevel is heel fijn, en kan gemakkelijk door de plant opgenomen worden. Met een gewone plantenspuit moet je hard en veel knijpen, wat dan ook zorgt voor pijn in je hand, en soms zelfs krampen. Met onze spray bottle heb je hier gelukkig geen last meer van. Wens je de planten water te geven in de potgrond, dan raden we nog steeds aan om voldoende aan te gieten met een gieter in plaats van met een plantenspuit.

Plantenvoeding geven

Voor het toedienen van Vega N6 plantenvoeding, is de plant mister veel beter dan een gewone plantenspuit. Een gewone plantenspuit spuit de bladeren nat, waardoor het water met de mestof van de bladeren loopt en op de grond kan vallen. Met de vernevelaar blijft de plantenvoeding in kleine minuscule druppels op de bladeren liggen, waardoor deze makkelijk opgenomen kan worden via de bladmondjes. Doe je dit ’s morgens vroeg, dan staan de bladmondjes wijd open en heb je dus de beste opname van de voedingsstoffen.

De Plant Mister is echter niet alleen handig bij jouw planten. Deze multi-inzetbare sprayfles kan je ook inzetten voor volgende doelen:

  • Schoonmaken van ramen.
  • Schoonmaken van meubels, of de binnenkant van de auto.
  • Verfrissing tijdens de zomer.
  • Je haar natmaken wanneer je het wil knippen.

Kortom, dé ideale plantenspuit om je urban jungle collectie optimaal in de watten te leggen. Nu kan je dagelijks je planten vernevelen en verzorgen zonder krampen of pijn in je hand te krijgen.

Reviews
star star star star star
Top product
Ik gebruik de Plant Mister al een tijdje en het is een hele fijne plantenspuit.
De reguliere plantenspuit maakt de bladeren en omgeving zoals muren en meubels klets nat. Met de Plant Mister benevel je de bladeren. De bladeren worden goed nat, maar het druipt er niet van af. Doordat je niet zo hard en vaak hoeft te knijpen is het makkelijker om dagelijks te gebruiken. In een mum van tijd heb je al je planten gesproeid. Eens in de drie weken gebruik ik het met de vega N6 voeding van biogroei en mijn planten knappen er heel goed van op. Ze zien er gezonder uit. De kleur van de bladeren wordt intenser.
star star star star star
Top producten
Op zondag besteld via de website en dinsdag was het pakket al geleverd!
Producten zelf nog niet uitgeprobeerd, maar ziet er kwalitatief zeer goed uit.
Goed verpakt verzonden, niets op aan te merken.
Bedankt Biogroei team!
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op