Nematodenspuit | Sproeier voor Biogroei aaltjes

4.2/5.0 (5 reviews)

De biogroei nematodensprayer is een sprayer voor nematoden van hoge kwaliteit die het sproeien van aaltjes (nematoden) enorm vereenvoudigt. Dit mengtoestel zorgt voor een ideale verdeling van water met de nematoden zodat de oppervlakte van je gazon of haag gelijk behandeld wordt. De nematodenspuit is makkelijk te monteren en kan je gewoon op je tuinslang klikken. Deze heeft een watertoevoer van min. 1,5bar tot max. 5 bar nodig. Na gebruik kan je deze nematoden sprayer snel reinigen door even door te spoelen met klein beetje water.

Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nooit meer zeulen met gieters! Nematoden kan je ook sproeien!

Veel mensen kijken op tegen het aangieten van aaltjes op hun gazon middels een standaard gieter.

Wij zorgden met onze Biogroei nematodenspuit voor dé oplossing!

Met onze unieke Biogroei Nematodenspuit kan je snel, efficiënt en ergonomisch onze aaltjes toepassen!

Deze zeer betaalbare en handige nematodenspuit klik je gewoon op je tuinslang. Vervolgens maakt je volgens de bijgeleverde instructies je nematodenmengeling aan en kan het sproeien beginnen.

De nematodenspuit kan ook gebruikt worden zonder aaltjes, als een eenvoudige tuinspuit/tuinsproeier.

Na gebruik is de Biogroei nematodensprayer snel te reinigen door even na te spoelen met water.

Reviews
Mooi idee, slechte uitvoering
De spuit schroeft niet mooi aan op de fles en komt telkens los. Veel waterverlies gezien de aanzuiging pover is of zelfs niets doet… Sterk ontgoocheld dus want had hier meer van verwacht.
De nematodenspuit is top!
Dit keer met behulp van de nematodenspuit gesproeid - erg gemakkelijk om goed en gelijkmatig te verdelen. En veel minder gedoe met gieters die verstopt raken - een aanrader!

Ps dit was de tweede keer sproeien met nematoden - al na de eerste keer hebben we VEEEEL minder slakken. Voor het eerst in jaren weer dahlia’s die uitkomen, hosta’s zonder gaten en jonge plantjes die uitkomen!
Uitstekend verzorgde levering
Nematoden werden op tijd en zorgvuldig verpakt bezorgd. Meteen gesproeid met de handige nematodenspuit. Nu even afwachten wat het effect zal zijn.
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op