Natuurpunt insectenhotel Suraj

(0 reviews)

Insectenhotel Suraj bevat 6 grote compartimenten, gevuld met bamboe, ronde houtblokjes en denappels. Nuttige insecten zoals oorwormen en solidaire bijen komen af op deze mooie schuilplaats.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Insectenhotel Suraj is gevuld met bamboestokjes, ronde houtblokjes en denappels. Het compartiment met bamboe is ideaal voor solitaire bijen evenals de houtblokjes met kleine ronde gaten. Oorwormen vertoeven het liefste tussen de denappels. Oorwormen zijn natuurlijke vijanden van bladluizen net zoals larven van lieveheersbeestjes en gaasvliegen.

Insecten zijn onmisbaar in een natuurlijke tuin. Ze zijn natuurlijke bestrijders van je plagen en helpen bijen bij de bestuiving van bloemen en planten. Bij het plaatsen van insectenhotels helpt u ze van daaruit hun nuttige werk te doen.

Plaatsing

Plaats het insectenhotel op een zonnige locatie dicht bij bloeiende planten. Zorg dat het insectenhotel niet nat wordt, dit is niet goed voor het materiaal en zijn bewoners.

Solitaire bijen blijken niet te houden van oude insectenhuisjes. Daarom is het aangewezen om insectenhotels na twee jaar te vervangen.

Natuurpunt steunen

Bij elke aankoop steunt u natuurpunt. Als lid van natuurpunt krijg je 5 % korting op de natuurpunt producten.

Materiaal

FSC-hout

Product afmetingen

Breedte: 8 cm Hoogte: 33 cm Lengte: 33 cm

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op