Natuurmonumenten combikastje Lieveheersbeestjes/Bijen

(0 reviews)

Dit combikastje is gemaakt voor natuurmonumenten (Nederlandse Natuurpunt vereniging). Het is bedoeld om een schuilplaats te bieden aan lieveheersbeestjes en wilde bijen.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Dit combikastje is gemaakt voor natuurmonumenten (Nederlandse Natuurpunt vereniging). Het is bedoeld om een schuilplaats te bieden aan lieveheersbeestjes en bijen.

Lieveheersbeestjes

De schuin horizontale gleuven maakt het insectenhotel geschikt voor lieveheersbeestjes. Door deze gleuven blijven andere indringers buiten. Het vakje voor de lieveheersbeestjes kan langs de achterzijde open zodat het gemakkelijk kan opgevuld worden met wat bladeren, stro of ribbelkarton waar lieveheersbeestjes graag in nestelen. Lieveheersbeestjes eten verschillende schadelijke insecten zoals bladluis.

Solitaire bijen

Solitaire of wilde bijen helpen bij de bestuiving van bomen en planten en zijn een zeer belangrijk onderdeel van ons ecosysteem.

Plaatsing

Hang het insectenkastje op een zonnige plek in de buurt van bloeiende planten. Zorg dat het kastje beschut hangt tegen de regen. Regen is immers niet goed voor het materiaal en ook niet voor de insecten die er in huizen!

Natuurmonumenten

Bij elke aankoop steunt u natuurmonumenten Nederland.

Materiaal

FSC-hout

Product afmetingen

Breedte: 18 cm Hoogte: 16 cm Lengte: 18 cm

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op