Stagiair(e) marketing bij Biogroei in Leuven? Dat is de max!

Of je nu ervaring wil opdoen in het marketingveld of gewoon je opties wil verkennen, BioGroei Leuven biedt een geweldige kans om te leren en te groeien als professional. Als stagiair bij BioGroei word je ondergedompeld in een dynamische omgeving met tal van leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Laten we eens kijken hoe het is om een marketing stage te doen bij Biogroei in Leuven.

Werkcultuur

BioGroei heeft een gastvrije werkplek gecreëerd waar je helemaal jezelf kan zijn. Er is geen strikte dresscode, dus iedereen kan zich comfortabel voelen in wat hij of zij besluit te dragen. Hiernaast is er een ontspannen sfeer die zorgt voor een plezierige werkervaring, maar er wordt wel van de werknemers verwacht dat ze kwaliteitswerk afleveren en elkaar helpen. Het team bestaat uit vriendelijke professionals die altijd bereid zijn elkaar te helpen en vragen te beantwoorden die zich in de loop van de dag voordoen. Het is een hecht team waar je van dag één goed in opgevangen wordt.

Stagestudent Biogroei Flor Dit is stagestudent Flor

Taken en leermogelijkheden bij Biogroei

Als stagiair krijg je taken op het gebied waar jij interesse in hebt, je mag dus ook je eigen insteek geven voor taken. Verschillende taken, variërend van het creëren van content voor sociale media kanalen tot het onderzoeken van nieuwe trends in marketing en SEO optimalisatie.

Je krijgt ook de kans om te leren over digitale marketing tools zoals Google Analytics en Google Ads, maar ook andere platforms zoals Magento en SE Ranking. Door deze aanpak kom je te weten wat je graag doet en wat je sterktes en zwaktes zijn. Daarnaast zal je ook bezig zijn met een overkoepelend project en werk je naar een bepaald doel binnen je stage periode. Je zal ook vergaderingen volgen en misschien wel leiden.

Stage lopen in Leuven

Leuven, gelegen in België en op korte rijafstand van Brussel, is de thuisbasis BioGroei. De stad biedt een breed scala aan culturele activiteiten en monumenten, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te werken. BioGroei bevindt zich op de Tiensesteenweg, op fietsafstand van het centrum en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook biedt Leuven heel wat kansen en groeimogelijkheden na de stage.

Stage lopen bij Biogroei? Gewoon doen!

Stage lopen bij BioGroei biedt studenten veel leermogelijkheden terwijl ze een waardevol inzicht krijgen in hoe de marketingwereld vandaag de dag werkt. Met zijn open kantoorsfeer en ondersteunende collega's is stage lopen hier zeker een verrijkende ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in marketing! Als je geïnteresseerd bent in een carrière in dit veld of gewoon wat praktijkervaring wilt opdoen, overweeg dan om te solliciteren voor een marketing stage bij BioGroei in Leuven!

0 Comment(s)