Feromooncapsules bewaren

Feromooncapsules, feromoondispenser, feromoonampules of kortweg feromonen blijven na productie nog twee jaar van hoge kwaliteit als je de capsules op de juiste manier bewaart. De feromooncapsules die wij verkopen zijn nog hetzelfde seizoen geproduceerd. Hierdoor kun je bij je feromoonval direct de nodige capsules aankopen voor de twee vangjaren.

Bewaren korte periode

Bij een feromoonval krijg je steeds twee capsules meegeleverd. Deze twee feromooncapsules moet je bewaren tot de geschikte toepassingsperiode. Dit is per plaag verschillend en kun je best bij de productbeschrijving lezen. De capsules bewaar je in de ijskast tot op het moment van toepassing.

Op het moment van toepassing gebruik je slechts één feromoon. Je scheurt dus slechts één verpakking open, op het moment dat je de val moet uithangen. Zes weken nadien moet je de tweede capsule uithangen en open je de volgende verpakking. In de tussentijd bewaar je ze in een gesloten zakje in de koelkast of vriesvak.

Bewaren lange periode

Omdat onze feromonen steeds hetzelfde jaar geproduceerd worden als dat ze worden verkocht, kunnen onze feromonen twee jaar bewaard worden. Koop je dus extra capsules voor het volgende jaar, moet je deze bewaren in de diepvries. Zo behoud je de hoogste kwaliteit.