Heppiemat - 4 bevochtigingsmatjes

(0 reviews)
Heppiemat bestaat uit 4 ecologische bevochtigingsmatjes. Ze zijn gemaakt van hennep en zorgen voor optimale werkomstandigheden voor roofmijten. Zet ze samen met ChickenHeppie roofmijt in voor de strijd tegen bloedluis.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Heppiemat bevochtigingsmatjes voor ChickenHeppie roofmijten

De Biogrowi bevochtigingsmatjes (4 stuks) gebruik je om ChickenHeppie roofmijten tegen bloedluis uit te zetten. Ze zorgen ervoor dat de roofmijten over ideale omstandigheden beschikken om nog sneller en beter voor jou te kunnen werken. Bovendien zijn ze ook volledig biologisch afbreekbaar!

In deze verpakking vind je:

  • 4 ecologische Heppiemat bevochtigingsmatjes gemaakt van hennep
  • Afmetingen: 14 x 10 cm

Waar gebruik je de Heppiemat bevochtigingsmatjes?

In het kippenhok en in een terrarium of vogelverblijf kan je onze Heppiemat gebruiken om ChickenHeppie roofmijten uit te zetten. Wanneer er bloedluis in je kippenhok zit, en de lucht droog en warm is, zorgen de bevochtigingsmatjes ervoor dat de roofmijten optimaal hun werk kunnen doen.

De eitjes en larven van de roofmijten drogen dank zij de bevochtigingsmatjes niet uit en kunnen zich makkelijker ontwikkelen.

Hoe gebruik je de Heppiemat?

Maak de ecologische bevochtigingsmatjes goed nat in een badje met water en knijp ze licht uit. In elke hoek van het hok/terrarium leg je een bevochtigd matje met de ruwe kant naar boven. Verdeel de inhoud van de ChickenHeppie verpakking over de bevochtigde matjes.

Controleer de matjes regelmatig en bevochtig ze indien nodig met een plantenspuit.

Mijn dieren lopen door de roofmijten! Wat nu?

Het is niet erg als je dieren door de hoopjes met roofmijten lopen.

Wil je het toch voorkomen dat pluimvee, vogels of reptielen door het materiaal lopen? Je kan de matjes afdekken met een bakje, een stuk hout of een schoteltje.

Zorg wel voor een kleine opening onder de rand van het schoteltje, zodat de roofmijten zich vrij kunnen verspreiden in het dierenverblijf.

Gooi ik de Heppiemat bevochtigingsmatjes nadien in de vuilnisbak?

De matjes zijn volledig organisch, dus kunnen zonder probleem op de composthoop. Ze breken verder af op biologische wijze. Was er veel bloedluis aanwezig in je kippenhok, gooi de matjes na gebruik beter weg bij het restafval.

Met de Heppiemat bevochtigingsmatjes van Biogroei creëer je een perfect klimaat voor de ontwikkeling van roofmijten!

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op