Fruithoezen │ 50 stuks

(0 reviews)
Een fruithoes zorgt voor de biologische bescherming van fruit zoals druiven, appels en peren tegen wespenvraat, vogelvraat, hagel en fruitvliegjes.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Een fruithoes zorgt voor de biologische bescherming van fruit tegen insecten zoals wespen, vliegen, larven en vogels. Ze zijn ideaal voor druiven, appels en peren doeltreffend te beschermen tegen wespenvraat, vogelvraat, hagel en fruitvliegjes. De fruitzakken of hoezen zijn gemaakt van een zachte polypropyleen vlies en beschadigen het fruit dus niet.

In het geval van druiven zullen deze zelfs beter rijpen doordat de temperatuur iets hoger is in de zakken. Dit heeft tot gevolg dat ook het suikergehalte van de druiven stijgt.

De fruithoezen zijn water- en luchtdoorlatend en verzekeren zo de ontwikkeling van gave vruchten.

Wanneer de fruithoezen uithangen?

Het plaatsen van de hoezen gebeurt na het vormen van de vruchten in de loop van de zomer. In geval van druiven worden de fruithoezen vlak voor de verkleuring van de druiven aangebracht en blijven hangen tot de oogst.

Deze fruithoezen bevatten geen trekkoord. Je bevestigt ze door middel van koord of bindstrips (niet mee geleverd). Dit heeft het voordeel dat je zelf kunt bepalen hoe strak je de vruchten samenbindt.

Specificaties

  • 30 x 40 cm - perfect voor druiven, appels, peren en ander fruit.
  • UV-gestabiliseerd PP
  • Kleur: wit
  • gewicht ca 17 gr/m²
Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op