Laden...

Decoratieve gele vangplaten rouwvliegen | 20 stuks

€ 12,95 € 10,70
Deze verpakking bevat 20 lijmplaatjes in decoratieve vormen voor het wegvangen van varenrouwmiggen, tripsen en witte vlieg. Discreet en eenvoudig in de potten te bevestigen. Deze speelse kleefplaten zijn ongeveer 8 cm lang en 7 cm breed.
Levertijd wordt berekend...
9,4/10 op 6000+ reviews
100% duurzame en biologische producten
Gratis verzending vanaf €50,-
Familiebedrijf sinds 1992
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Gegevens

Decoratieve gele kleefplaatjes

Heb jij ook last van die vervelende potgrondvliegjes? Ze vliegen rond de kamerplanten en soms zelfs in je huiskamer. Wist je dat je deze vliegjes op een gemakkelijke manier kan wegvangen? Ook andere schadelijke insecten kan je met gele vangplaten wegvangen. Meer weten?

In deze verpakking vind je:

  • 20 lijmplaatjes in decoratieve vormen

De kleefplaten zijn ongeveer 8 cm lang en 7 cm breed. Dit varieert uiteraard naargelang de decoratieve vorm van het plaatje.

Wat vang je weg met gele kleefplaatjes?

Met gele kleefvallen kan je volgende insecten wegvangen:

  • rouwvliegjes of varenrouwmug
  • witte vlieg
  • volwassen tripsen
  • gevleugelde bladluizen

Hoe de gele kleefplaatjes gebruiken?

Voor de potgrondvliegjes weg te vangen, steek je de decoratieve plaatjes in de potgrond.

De schadelijke insecten worden aangetrokken door de gele kleur. Ze blijven vervolgens op de lijmval plakken.

Volstaan gele kleefplaten als bestrijding?

Kleefvallen zijn een hulpmiddel waardoor de volwassen vliegende insecten worden weggevangen. Dit is vooral zinvol bij een grote aantasting.

In geval van de potgrondvlieg: combineren met Stenema. De larven van de potgrondvlieg zijn het meest schadelijk en bevinden zich in de potgrond. Uit deze larven ontwikkelen zich volwassen varenrouwmugjes. Je moet dus gelijktijdig de larven van de rouwvliegjes bestrijden met Stenema om blijvend resultaat te boeken.

Ingeval van trips en witte vlieg: ook hier zijn de gele kleefvalletjes een hulpmiddel om de volwassen insecten weg te vangen. Gebruik dit eerst enkele dagen ingeval van een grote aantasting. Zet nadien de nuttige insecten uit om de eitjes en larven van de schadelijke insecten te bestrijden. Zo bestrijd je de verschillende stadia.

Zo vlug je nuttige insecten uitzet die kunnen vliegen zoals Orius, Encarsia of volwassen lieveheersbeestjes, verwijder je best de kleefplaten. Zo vermijd je dat de nuttige insecten tegen de kleefplaten vliegen.

Vragen?

Bij ons vind je professionele informatie op consumentenmaat. Heb je nog vragen, contacteer ons dan tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag tussen 9 u en 17 u. Wij helpen je graag verder!

Reviews 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decoratieve gele vangplaten rouwvliegen | 20 stuks
Uw waardering