ChickenHeppie abonnement |12 maanden bloedluisvrij gegarandeerd

5/5.0 (1 reviews)

Met dit abonnement zorgen we voor een bloedluisvrij kippenhok. Bloedluisvrij voor 12 maanden, gegarandeerd.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bloedluizen, het is een gekend probleem dat regelmatig voorkomt in het kippenhok. Met de hete zomers en hoge temperaturen wordt het probleem enkel groter en lastiger om onder controle te krijgen.

Bloedmijten zijn parasieten die zich verschuilen in het kippenhok en s ’nachts bloed komen zuigen bij jouw kippen. Heb je kippen die weigeren om in hun nachtverblijf te gaan, geen eieren meer leggen of een bleke kam vertonen, dan hebben ze last van bloedluis!

Hoe bestrijd ik bloedluis?

Gelukkig kan je een bloedluisplaag natuurlijk bestrijden met ChickenHeppie!
Wat is ChickenHeppie juist? Een koker of zakje gevuld met vochtig, turfachtig materiaal waarin zich roofmijten bevinden.

Roofmijten zijn de natuurlijke vijand van de bloedluis. Ze gaan actief op zoek naar bloedluizen, zuigen ze leeg en beschermen zo je kippen.

Een bloedmijtenplaag onder controle krijgen en houden is niet makkelijk. Het is dan ook een veelvoorkomend probleem bij menig kippenliefhebber. Bij Biogroei luisteren we naar onze klanten en gaan we met jullie feedback aan de slag. We geloven voor 100% in onze producten, en weten dat ze werken.

Daarom komen we met een nieuwe optie, een jaarpakket, om je kippenhokken bloedluisvrij te krijgen. Gezonde kippen, een bloedluisvrij kippenhok en een gelukkige kippenhouder, voor 12 maanden lang, gegarandeerd.

Wat houdt het pakket in?

Simpel: Jij hebt geen last meer van bloedluizen, gegarandeerd, 12 maanden lang. Zie je toch bloedluizen? Wij lossen het op.

Hoe gaat het in zijn werk? We lichten het kort even toe.

Heb je een klein kippenhok zoals op de afbeelding? Of een groot? Kies het juiste pakket en wij garanderen je een jaar bloedluisvrij.

Heb je een ander kippenhok dan op de afbeeldingen? Stuur ons dan een foto van je kippenhok en we vertellen je welk pakket je moet nemen om te voldoen aan de garantie.

Opgelet: Indien je nog bloedluizen hebt ondanks onze leveringen en je hebt een totaal ander kippenhok (groter). Kunnen we de bloedluisgarantie niet garanderen. Het belangrijkste bij roofmijten is dat je voldoende uitzet. Indien je voldoende hebt uitgezet, werkt ons product altijd.

Klein pakket

 • Voor een 'klein' kippenhok: Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een Startpakket met 1 x ChickenHeppie 10.000 roofmijten + Avimite (t.w.v. 55 euro). Eind april en de derde week van Juni ontvang je telkens opnieuw 10.000 ChickenHeppie roofmijten (t.w.v. 67,90 euro). De totale waarde van het pakket is 122,90 euro.

Groot pakket

 • Voor een 'groot' kippenhok: Bij de start van je bestelling ontvang je een Startpakket met 1 x 25.000 ChickenHeppie roofmijten + Avimite (t.w.v. 81 euro). Eind april en de derde week van juni ontvang je telkens opnieuw 25.000 ChickenHeppie roofmijten (t.w.v. 110 euro). De totale waarde van het pakket is 191 euro.

Heb je de passende optie gekozen? Top! We gaan aan de slag.

 1. Je ontvangt binnen 3 werkdagen je eerste Startpakket
 2. Eind april ontvang je een tweede levering
 3. Derde week van juni een derde levering

Afhankelijk van wanneer je de bestelling plaatst krijg je de roofmijten in één kalenderjaar of verspreid over twee kalenderjaren.

Voorbeeld 1: Je plaatst je bestelling tussen augustus en eind april => Je ontvangt een 'startlevering' binnen 3 werkdagen. Je tweede levering is eind april en derde levering de derde week van juni.

Voorbeeld 2: Je bestelt tussen eind april en derde week van juni => Je ontvangt een 'startlevering' binnen 3 werkdagen. Je tweede levering is in de derde week van juni en de derde levering is het jaar daarop eind april.

Heb je echt een hardnekkige plaag en is je pakket ChickenHeppie niet voldoende ondanks dat het hok niet groter is? Contacteer ons en we sturen gratis extra roofmijten. Dit is de bloedluisvrij garantie.

Voordelen van het abonnement

 • 12 maanden lang bloedluisvrij gegarandeerd
 • Gratis opvolging indien het pakket niet voldoende is
 • Aangepast aan jouw kippenhok
 • Gezonde en gelukkige kippen
 • Makkelijk bruikbaar
 • Duidelijke handleiding
 • 100% natuurlijk en biologisch product
 • Natuurlijk bestrijden zonder pesticiden
 • Niet schadelijk voor mens of dier
 • Professionele begeleiding met tips en tricks

Zit je nog met vragen?

Contacteer ons. We staan je graag te hulp!

Video
placeholder image
Reviews
star star star star star
Topproduct
Snelle levering. Kippen zijn rustiger nu ze minder last hebben van kippenluis. Topproduct en niet giftig en de eitjes zijn nog steeds te gebruiken voor consumptie.
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op