Meer dan 20 jaren heeft onze firma ervaring met biologische bestrijdingsmogelijkheden. Bio is onze passie! Met de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd, kunnen we met overtuiging zeggen dat biologische bestrijding effectief werkt als je het in de juiste omstandigheden toepast. Daarom staan we steeds klaar om u het nodige advies te geven. Het is aan u om deze wereld ook te ontdekken!

Bent u boomkweker, tuinaannemer, tuinder of serrist, u kan via deze professionele site een account aanvragen om onze biologische producten te bestellen.

Misschien heeft u een tuin-, plantencentrum of een natuurwinkel en bent u geïnteresseerd om onze producten door te verkopen aan de particulier. We bieden u de mogelijkheid om onze partner te worden. Via deze site kan u een account aanvragen als retail handelaar. Misschien wil je in je eigen tuin- of plantencentrum biologisch gaan werken. Dit kan ook! U hoeft niet langer chemisch te spuiten in uw verkoopsruimtes maar kan u op preventieve wijze wapenen tegen allerlei schadelijke insecten die uw planten in de loop van het groeiseizoen komen bezoeken. We komen ter plaatse en werken voor u een persoonlijk advies uit.

Kantoorplanten en interieurbeplantingen in uw bedrijf zorgen voor een aangename werkomgeving. Worden ze echter belaagd door schadelijke insecten, kies dan voor een biologische oplossing ! Uw personeel zal dit tenvolle appreciëren en wij adviseren u met plezier.

Wilt u zich als gemeente profileren als 'groene gemeente' ? Tal van biologische oplossingen dienen zich aan om u hierbij te helpen.

Werk je in de voedingsindustrie en heb je specifieke feromooncapsules nodig, daarvoor kan je ook bij ons terecht.

Bent u een vereniging of organisatie die begaan is met de natuur en ziet u een samenwerking met ons wel zitten, dan kan je dit doen door affiliate partner te worden. Hoe meer mensen deze bestrijdingsmogelijkheden leren kennen, hoe minder er chemisch zal behandeld worden. De natuur zal u dankbaar zijn!

Samen BIOlogisch GROEIen, dat is de toekomst !